Hvem er vi?
Don & Øf
 
Vi er to fodboldglade "nørder" bag Boldnettet. Vi må nok sige at vi har udviklet mere på Boldnettet end vi har udviklet vore fodboldspil. Boldnettet er kommet til i samarbejde med fodboldklubben ABC af 1996 (www.abc96.dk) som er en DAI klub med et enkelt 7-mandshold. Vi taber mere end vi vinder med ABC, men vi har det sjovt.

Vi har fået sat vores klub på internettet og gennem gæstebogen, kampkommentarer og mails fået en sjovere fodboldklub, hvor vi har det sjovt på banen, men mindst ligeså godt udenfor. Med vores hjemmeside har vi et forum hvor vi kan lave sjov og ballade mellem kampene og finde alle forklaringerne på hvorfor det gik galt i sidste kamp. Grundtanken bag boldnettet har fra starten været af komme af med de sure pligter med f.eks. at holde overblik på holdet.

Med boldnettet er alt det administrative flyttet fra en eller to personer over på hele holdet. Så det på en gang bliver den enkeltes ansvar og et fælles ansvar at vores klub fungere. Med hjemmesiden er der kommet et forum hvor vi nemt kan kommunikere med hinanden når det passer den enkelte spiller. Du kan melde afbud når det passer ind i din hverdag og det er super nemt f.eks. lige at gå ind i gæstebogen og skrive en bemærkning om man kan få en kørelejlighed til næste kamp og istedet for at skulle ringe rundt.

© Boldnettet.dk